2018 Yılı "Türk Eczacıları Birliği Özel Ödülü" Fakültemizin

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2005 yılından bu yana her yıl, eczacılık bilimleri alanında araştırma yapan ve/veya bu alanların mensubu olan Türkiye Cumhuriyeti uyruklu bilim insanlarının seçkin araştırma, çalışma ve hizmetlerini değerlendirmek, üstün niteliklerini onayarak kamuoyuna duyurmak ve bir teşvik unsuru olmak üzere Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri verilmektedir.

2018 Yılı Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri  yanı sıra, bu sene “Türk Eczacıları Birliği Özel Ödülü” verilmesi de kararlaştırılmıştır.  Fakültemiz, Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2018 Yılı Türk Eczacıları Birliği Özel Ödülü’ne layık görülmüştür.

Fakülte Dekanımız, Dekan yardımcılarımız ve öğretim elemanlarımızın katıldığı ödül töreni 25 Eylül 2018 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel’e düzenlenen ödül töreninde “Türk Eczacıları Birliği Özel Ödülü” takdim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.10.2019 23:02:30 tarihinde güncellenmiştir.