Eczacılık Fakültesi

Fakültemiz öğrencileri Ebru Kaçar ve Mücahit Bölük’ün Birincilik Ödülü

Nadir hastalıklarla ilgili toplumda farkındalık kazandırıp, insanların bakış açılarını değiştirmek, bu hastalıklarda erken tanının önemini vurgulamak ve bu bireylerin topluma kazandırılmasına destek olarak insan hayatına değer katmayı amaçladığı Nadir Hastalıklar konulu “Farklılıklarla Hayata Değer Kat” projesi ile TEB 1.Bölge Eczacı Odası’nın düzenlediği “Eczacılığın Önemini Vurgulayan Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması”nda 1.lik ödülünü Fakültemiz öğrencilerinden Ebru Kaçar ve Mücahit Bölük kazanmışlardır. Ödül kendilerine 11 Mayıs 2019 tarihinde Haliç Kongre MerkezindeTEB 1.Bölge Eczacı Odasının düzenlediği 2019 Eczacılık Buluşmasında takdim edilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 14.05.2019 15:05:52 tarihinde güncellenmiştir.

Eczacılık Fakültesi