Fakültemizin 7.Altın Havan Ödülleri Başarısı

Eczacı Dergisi tarafından ilk defa 2010 yılında İlaç ve Eczacılık Sektörü Başarı Ödülleri adı altında düzenlenen, amacı; ilaç ve eczacılık sektörünün birbirini tamamlayan tüm birimlerinin çalışmalarını ve hizmetlerini değerlendirmek, yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak ve yetişmekte olan kuşakları özendirmek ve geçmişte katkıları olanlara bir vefa örneği sunmak olan, ALTIN HAVAN ÖDÜLLERİ’nin bu sene 22 Aralık 2016 tarihinde 7.yapıldı. Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Göksel Şener yapmış olduğu bilimsel çalışmaları ile “7.Altın Havan Bilim Ödülü”, Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği MUPSA dönem Halk Sağlığı Koordinatörü İpek Erendor’a “Aklıcı Antibiyotik Kullanımı” ile ilgili İstanbul Şehir Hatlarında yaptıkları “Bilinçli Antibiyotik Seferi” projesi ile “7.Altın Havan Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü”, Fakültemiz mezunu Ecz. Eyüp Talha Kocacık'a düzenlediği Farmakolog dergisi ile “7.Altın Havan Eczacılık Tarihi Ödülü” takdim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.10.2019 22:59:46 tarihinde güncellenmiştir.