Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu ve Ekibi'nin Uluslararası Kongrelerdeki Başarıları

26-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Psikofarmakoloji Derneği tarafından Antalya’da düzenlenen 9.Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi ve 5. Uluslararası Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu’nda ulusal ve uluslararası öğretim üyelerinden oluşan jüri tarafından Eczacılık Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Psikofarmakoloji Araştırma Birimi Başkanı Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu ve ekibi iki dalda birincilik ödülüne layık görülmüştür. Prof. Arıcıoğlu’nun danışmanlığında halen doktora çalışmalarına devam eden Eczacılık Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Araş. Gör. Ceren Şahin-Özkartal’ın tez çalışmasının ön bulgularını sunduğu çalışmasına “en iyi poster” ve önceki dönem yüksek lisans öğrencisi Müge Şirvancı-Yalabık’ın tez çalışmasına ise “en iyi yayın” ödülleri verilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.10.2019 23:00:05 tarihinde güncellenmiştir.