Kerim Alpınar ile Etnobotanik

Farmakademi Kulübünün Kariyer Günleri kapsamındaki ikinci konuğu Farmasötik Botanik Profesörü Kerim Alpınar idi. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde uzun yıllar sürdürdüğü akademik kariyerinden sonra bir süreliğine özel sektörde çalışan ve daha sonra Kemerburgaz Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tekrar akademisyenliğe dönen Prof. Dr. Alpınar, 1 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirdiği sunumunda öğrencilerimize Türkiye'de ve Dünya'da etnobotanik çalışmaları hakkında bilgi ve deneyimlerini aktardı. Etnobotanik alanında neden eczacıya gereksinim olduğunu ve bu alanın da kariyer için değerlendirilmesi gereken bir alan olduğunu vurgulayan sayın Alpınar'a sunumunun sonunda bir plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 14.12.2014 14:24:37 tarihinde güncellenmiştir.