Geleneksel Önlük Giydirme Törenimiz Dokuzuncu Yılında.

Novartis Pazar Eriflim Direktörü Doç. Dr. Uğur Özkutlu, 25/10/2011 tarihinde ‘‘Sağlıkta Liderlik’’ konulu eğitim verdi.

3.Geleneksel Öğrenci Öğretim Üyesi Buluşması

M.Ü. Eczacılık Fakültesi “Tanıtım Günleri” 25-26/ 07.2011 tarihinde yapıldı.

M.Ü. Eczacılık Fakültesi 2010-2011 Dönemi Mezuniyet Töreni 04.07.2011 Tarihinde M. Ü. Haydarpaşa Yerleşkesi Ord. Reşat Kaynar Konferans Salonu’nda yapıldı.

İkinci Ulusal Marmara Eczacılık Öğrenci Kongresi", 6-8 Mayıs 2011 tarihlerinde düzenlendi.

Portekiz'de yapılan 34.Avrupalı Eczacılık Öğrencileri Birliği Yıllık Kongresinde öğrencilerimizin başarısı.

"STAJ DENEYİMLERİM" 05 MAYIS 2011 Perşembe günü Fakültemiz mezunlarından Ecz. Esra ARDA (Lilly İlaç San.), Ecz. Berna TOYRAN (İ.Ü. Cerrahpaşa T.F. Eczanesi) sanayi, serbest eczane ve hastane staj deneyimlerini bizlerle paylaşmışlardır.

27 Nisan 2011 tarihinde Fakültemiz 2.Sınıf öğrencilerine "Zorunlu Staj Esasları ve öğrenme Hedeflerinin yer aldığı Staj Defteri" bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Fakültemize öğrenci değişim programı ile gelen, Tennessee Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık son sınıf örencileri Emily Corgan ve Grishma Desai tarafından "Amerika'da Eczacılık" konulu sunum 25 Nisan 2011 tarihinde yapıldı.

ERASMUS kapsamında Bonn Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Helmut Wiedenfeld ve ERASMUS Öğrenci işleri sorumlusu Beate Ponatowski Fakültemizi ziyaret etmişlerdir.

"Eğitimde Akreditasyon: İTÜ Deneyimi" başlıklı konferans 23 Şubat 2011, Çarşamba günü düzenlendi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 08.02.2013 15:25:29 tarihinde güncellenmiştir.