11. Geleneksel Önlük Giydirme Töreni

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile Mezunlar Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 11. Geleneksel Önlük Giydirme Töreni 27 Eylül 2013 tarihinde Ord.Prof.Dr. Reşat Kaynar Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Fakültemize yeni kayıt olan öğrencilerimizin ve velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen törenin açılış konuşmalarını Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag, Mezunlar Derneği Başkanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel ve törenimizin sponsoru olan Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği 2. Başkanı Ecz. Mustafa Turunç yaptı. Daha sonra sırasıyla kürsüye gelen Yrd.Doç.Dr. Bahar Göker Temel Eczacılık Bilimleri Bölümünü, Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümünü ve Doç.Dr. Ali Demir Sezer ise Eczacılık Teknolojisi Bölümünü tanıtan birer sunum yaptılar. Fakültemize en yüksek puanla kaydolan ilk üç öğrenciye hediyelerinin takdiminin ardından tüm öğrencilerimize fakültemizin öğretim üyeleri ve konuk dekanlar tarafından önlükleri giydirildi. Törenin sonunda sahneye davet edilen tüm öğrenciler ve öğretim elemanları fakültemizin marşına hep birlikte eşlik ettiler.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 01.10.2013 08:23:43 tarihinde güncellenmiştir.