2013 Yılı Mezuniyet Törenlerimiz

2012-2013 Eğitim – Öğretim Yılı 28 Haziran ve 1 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılan mezuniyet törenleriyle sona erdi.  Aralarında fakültemizin de yer aldığı, rektörlüğümüzce düzenlenen toplu mezuniyet töreni Anadolu Hisarı Yerleşkesindeki stadyumda 28 Haziran 2013 günü saat 19.00’da yapıldı. Mezunlarımızın ve öğretim üyelerinin kortej yürüyüşle protokolü ve tribünlerdeki aileleri selamlamalarıyla başlayan törende bölümünü dereceyle bitiren ilk üç mezuna ödülleri takdim edildi. Fakültemizi 13 yıl aradan sonra birincilikle bitiren ilk erkek öğrencimiz olan Fatih Tok, ödülünü rektörümüz Prof. Dr. Zafer Gül’ün elinden aldı. Fakültemizi ikincilikle bitiren Gamze Gür ödülünü rektör yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur ve üçüncülükle bitiren Buse Kerimler de dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag’ın elinden aldı. Rektörümüzün açılış konuşmasının ardından gecenin sürpriz konuğu olan ve Marmara Üniversitesi mezunu sanatçı Deniz Arcak iki şarkıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Toplu olarak fırlatılan keplerin ardından konserle mezuniyet coşkusunu kutlayan öğrencilerimiz, dekanlığımızca tahsis edilen belediye otobüsüyle yol boyu eğlenerek Haydarpaşa Yerleşkesine döndüler.

Geçen sene olduğu gibi mezunlarımız bu sene de çifte mezuniyet coşkusu yaşadılar. Dekanlığımızca organize edilen ve Haydarpaşa Yerleşkesinden yapılan ikinci tören 1 Temmuz 2013 günü saat 17.00’de yapıldı. İBB Kent Orkestrasının canlı İstiklal Marşı ve hemen ardından verdikleri pop müzik konseriyle açılan törende sırasıyla dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag, Mezunlar Derneği Başkanı Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel, TEB Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ziya Örmeci, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Semih Güngör, İstanbul Ecza Koop Başkanı Ecz. Sait Yücel, öğrenci temsilcisi Ömer Turgut ve fakülte birincimiz Fatih Tok birer açılış konuşması yaptılar.

Birincimiz Fatih Tok’un kütüğe çivi çakmasının ardından ilk üç dereceye giren öğrencilerimize dekanlığımızca hazırlanan plaketler ve çeşitli kurum ve kuruluşların hediyeleri takdim edildi. Daha sonra mezunlarımız mezuniyet belgelerini törene katılan öğretim üyelerinin elinden aldılar ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Elçioğlu’nun ettirdiği yeminle meslek hayatına ilk adımlarını atmış oldular. Tarihi binamızın orta bahçesinde devam eden tören akşam yemeği ikramının ardından Türkçe Dublaj adlı müzik grubunun güzel konseriyle gece saat 22.30’da sona erdi.

Yine geçen sene olduğu gibi mezunlarımıza diplomaları törenin hemen ertesi günü imza karşılığı teslim edildi. Diplomaların Sağlık Bakanlığı’na tescil ettirilmesi için özveriyle Ankara’ya gidip gelen Mezuniyet Komisyonu Üyemiz Yrd.Doç.Dr. Rabia Oba’ya ve törenin hazırlanmasında emeği geçen komisyon üyelerine teşekkür ederiz. Ayrıca törenimize sağladıkları katkılardan dolayı Deneysel, Recordati Group, Sanofi, İstanbul Eczacı Odası, İstanbul Ecza Koop, Galenos Ecza Deposu, Dione, Santa Farma, Merkez İlaç ve Eti adlı kurum ve kuruluşlara ve İBB Kent Orkestrası üyelerine  teşekkürü bir borç biliriz. 


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 13.07.2013 14:55:05 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM