2015 Mezuniyet Töreni

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2015 Mezunlarının diploma töreni 12 Haziran 2015 tarihinde Haydarpaşa Yerleşkesinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Tören Ses Ver Sus adlı Acapella Müzik grubunun konseriyle başladı. Keyifli müzik dinletisinin ardından törenin açılış konuşması Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag tarafından yapıldı.

Törende daha sonra sırasıyla Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı Uzm. Ecz. Belkıs Ünver, İstanbul Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Levent Şadi Alemdar, İstanbul Ecza Koop Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Rafet Şahin de birer konuşma yaptılar. Mezunlar adına 5. Sınıf temsilcisi Ezgi Sarıyıldız ve Okul Birincisi Melis Çömlekçi, yaptıkları konuşmalarında hocalarına, ailelerine ve sınıf arkadaşlarına teşekkür ederek duygularını dile getirdiler. Törene şehir dışındaki programı nedeniyle katılamayan Rektörümüz Prof. Dr. Emin Arat’ın, mezunları ve ailelerini kutladığı mesajı konuklarla paylaşıldı.

Konuşmaların ardından ödül ve plaket törenine geçildi. Fakülteyi ilk üç dereceyle bitiren Melis Çömlekçi, Nurcan Erkul ve Simge Alp’e dekanlıkça hazırlanan plaketleri Dekan ve Dekan Yardımcıları tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrencilere İstanbul Eczacı Odası, İstanbul Ecza Koop, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği, Berko İlaç ve Matsan İlaç Sanayi yöneticileri tarafından çeşitli hediyeler verildi. Matsan İlaç Sanayi Sahibi ve Fakültemizin en kıdemli mezunlarından Ecz. Atilla Öztürk de mezunlara yönelik kısa bir konuşma yaptı. Mezuniyet töreninin, mezuniyet balosunun ve yıllığın hazırlanmasında büyük bir özveriyle çalışan 5. Sınıf öğrencisi Samet Sercan Korkmaz’a sınıf arkadaşlarının hazırladıkları plaket dekanımız tarafından takdim edildi. Törene katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketlerinin takdiminden sonra öğrencilerin hazırladığı kısa bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

Mezuniyet belgelerinin dağıtımından sonra Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Elçioğlu tarafından eczacılık yemini ettirildi. Tören orta bahçedeki akşam yemeği ve canlı konserle sona erdi.  

 

Törene fotoğraflarıyla katkıda bulunan İstanbul Eczacı Odası'nın değerli personeli Sayın Yusuf Bingöllü'ye teşekkür ederiz.  


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 24.06.2015 21:56:31 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM