Akreditasyon Belgemizi Törenle Aldık

Ulusal Eczacılık Eğitimi Akreditasyon Kurulu ECZAK trafından 6 Ocak 2015 tarihinde 6 yıllığına 'Tam Akreditasyon' verilen Fakültemizin belgesi 15 Mayıs 2015 günü ECZAKDER tarafından törenle takdim edildi. Törenin açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag, akreditasyon sürecine katkısı bulunan herkese teşekkür ederek, standartlar doğrultusunda fakültemizin her geçen gün daha iyi bir noktaya ulaşması için özverili çabaların sürdürüleceğinden bahsetti. Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği ECZAKDER Başkanı Prof. Dr. Sevim Rollas, yaptığı sunumunda ECZAK ve ECZAKDER yapılanmasından ve akreditasyon süreçlerinden söz etti. Törene meslek örgütlerini temsilen davet edilen İstanbul Eczacı Odası adına Genel Sekreter Ecz. Levent Alemdar ve Fakültemiz mezunu Ecz. Mustafa Turuç da fakülteler ile meslek örgütleri arasındaki işbirliğinin önemine dair birer konuşma yaptılar. Törenin son konuşması Fakülte Öz Değerlendirme Komisyonu FÖDEK Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Sancar tarafından yapıldı. Akreditasyona başvuru sürecini, komisyonun hazırlık çalışmalarını, Öz Değerlendirme Raporunu, Fakültenin öne çıkan yönlerini ve sürecin fakülteye olan katkılarını anlatan Sancar, emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Akredştasyon Belgesi ECZAKDER Başkanı Prof. Dr. Sevim Rollas, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Seçkin Özden ve Genel Sekreter Prof. Dr. Belma Gümüşel tarafından Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan ve Dekan Yardımcılarına takdim edildi. FÖDEK üyeleri ve tüm akademisyen, idari personel ve öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.05.2015 10:19:18 tarihinde güncellenmiştir.