MUPSA'dan Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

MUPSA, 2 etaptan oluşan bir görme engelliler projesine imza attı. Dünya'nın çeşitli ülkelerinde gösterimde olan ve en son olarak da Türkiye'de İstanbul-Gayrettepe Metro istasyonunda açılan dünyanın en büyük görme engelliler sergisi olan "Dialoge in the Dark"ı 8 Mart 2014 günü ziyaret eden MUPSA'lılar, görme engelli rehberler eşliğinde önemli tecrübeler edindiler. Sergiye nkatılan üyeler 1 saatliğine de olsa görme engellilerin neler hissettiğine dair empati yaparak, görme engellilerle ilgili olan düşünceleri ve fikirlerinin tamamen değişmiş olduğunu ifade ettiler.

2. etapta ise Türkiye Görme Engelliler Vakfı işbirliğiyle fakültemizde 260 adet anket yapıldı. 10 Mart 2014 tarihinde Fakültenin her tarafına dağılarak projeyi uygulayan MUPSA Halk Sağlığı Ekibi; farkındalık oluşturmak ve bilgi vermek amacıyla, öğrencilerden hocalara, güvenlik görevlilerinden personele kadar herkese ulaştı. Koordinatör Furkan Kuznek'e ve projeye eşlik eden eski MUPSA Yönetim Kurulu üyesi mezun Tuba Nihan Doruk'a teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 27.03.2014 09:27:01 tarihinde güncellenmiştir.