4.IMPPS Poster Birincilik Ödülü paylaşıldı.

18-21 Eylül 2014 tarihlerinde Fakültemizde gerçekleştirilen 4. IMPPS kongresinde poster birincilik ödülünü Fakültemiz Farmasötik Toksikoloji öğretim elemanı Dr. Ecz. Seher Ceppioğlu, Gazi Üniversitesinden Azime Berna Özçelik ile paylaştı. Farklı disiplinlerden 7 öğretim üyesinin juri üyesi olduğu değerlendirmede 257 poster arasından birinciliğe layık görülen ve aşağıda künyesi yer alan çalışmadan dolayı Seher Ceppioğlu ve çalışma arkadaşlarını kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Pster Adı: PP 133 WHAT ARE THE EFFECTS OF HISTONE METHYLATION INHIBITOR AND/OR HISTONE DEACETYLASE INHIBITOR ON HISTONE LYSINE TRIMETHYLATION OR ACETYLATION IN BREAST CANCER CELL LINES?

Aslıhan Dagdemır, Seher Karslı-Ceppıoglu, Gaëlle Judes, Maureen Echegut, Frédérıque
Penault-Llorca, André Lebert, Yves-Jean Bıgnon, Dominique Bernard-Gallon

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 02.11.2014 07:16:27 tarihinde güncellenmiştir.