Akademik Kurul'da Üstün Başarı Ödülleri

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurulu 27 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Bu yıl beşincisi verilen “Üstün Başarı Ödülleri" kapsamında Prof. Dr. Betül Dortunç'a, yazdığı kitaplar ve fakültemize verdiği hizmetlerden dolayı  "Hizmet Ödülü" verildi. 2014 yılının üstün başarı ödülleri ise yayın performansı ve atıfları nedeniyle Yrd. Doç. Dr. Özer Şhirli'ye ve yayınlanan patentlerinden dolayı Yrd. Doç. Dr. Pelin Süzgün'e verildi. Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag’ın, akademik yükseltmeleri gerçekleşen öğretim üyelerini tek tek anons ettiği açılış konuşmasının ardından ödül sahiplerine plaketleri takdim edildi.

Dekan yardımcıları Doç. Dr. Mesut Sancar akademik performans ve öğrenci anketleriyle ilgili, Doç. Dr. Kübra Elçioğlu ise mali performans hakkında birer sunum yaptılar. Fakülte Sekreteri Erkan Çetin idari personel dağılımı ve gerçekleştirilen idari yenilikler hakkında bilgiler verdi. Bölüm kurullarından gelen talep ve önerileri Dekanımız ayrı ayrı cevaplandırdıktan sonra dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Yaklaşık 2 saat süren kurulda söz alan öğretim üyeleri ve elemanları derslere devam, derslerin işleniş şekli, bitirme ödevleri, staj ve uygulamalar ve ders programı hakkında görüş ve önerilerini ilettiler.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.07.2014 10:56:36 tarihinde güncellenmiştir.