MİTTO' dan “TÜBİTAK ARDEB Bilgi Günü”

Akademik yükseltme ve atama kriterlerinin değişmesi ile proje deneyimlerinin akademisyenlerimizin kariyerlerindeki önemi artmıştır. Bu sebeple, Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü’nden Dr. Nur FINDIK ÇINAR tarafından, 20 Mart 2019 Çarşamba günü fakültemizde araştırma görevlileri ve öğretim üyeleri ile bilgi paylaşımını hedefleyen, “TÜBİTAK ARDEB Bilgi Günü” düzenlendi. TÜBİTAK Araştırma Destekleri Başkanlığı’na bağlı hibe fonları hakkında bilgilendirme yaparak akademisyenlerimizin önemli bütçelere sahip bu projelerden faydalanmasını teşvik etmek ve desteklemeyi amaçlayan bu bilgilendirme gününde TÜBİTAK ARDEB destek programlarının genel esasları, başvuru koşulları ve süreçler, projelerin iade edilme oranları ve nedenleri başlıklarında detaylı bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Program sorular cevaplandırılarak sona erdirildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 27.03.2019 11:01:36 tarihinde güncellenmiştir.