Servier İlaç “Kariyer Günleri” Kapsamında Fakültemizdeydi

14 Mayıs Eczacılık Günü kutlamaları kapsamında, Fakültemiz ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği işbirliği ile düzenlenen Kariyer Günleri’nin dördüncü etkinliği 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Servier İlaç Bölgesel Medikal Müdürü Ecz. Berre Nur Aldemir öğrencilerimize sanayi eczacılığı ve firma stajları hakkında bilgiler verdi ve kendi mesleki birikimlerini paylaştı. Aynı zamanda Yönetici Adayı Ecz. Sena Dericioğlu ve İnsan Kaynakları İşe Alım Yöneticisi Ceylan Altan da sunuma katkılarda bulundu. Etkinliğe Mezunlar Derneğimizin Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Karakuş, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr.Üyesi Sevinç Şahbaz ve Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mesut Sancar  katıldı. Etkinliğin ardından değerli konuşmacımıza Dekanlığımızın hazırladığı teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 17.05.2019 21:20:48 tarihinde güncellenmiştir.