Fakültemiz Öğretim Üyeleri, “Eczacılıkta Genişletilmiş Eğitim Programı (GEP) Çalıştayı’na” katıldılar

Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi tarafından organize edilen ve Yeditepe Eczacılık Fakültesi’nin ev sahipliği yaptığı “Eczacılıkta Genişletilmiş Eğitim Programı (GEP) Çalıştayı” 19 Ekim 2017 tarihinde Şile’de gerçekleştirildi.  Ülkemizdeki 30’a yakın Eczacılık Fakültesinden 100’e yakın temsilcinin katıldığı çalıştayda,  Öğr. Gör. Dr. Serdar Gürel tarafından katılımcılara eğitim müfredatlarında GEP oluşturulması ile ilgili detaylı bilgiler sunuldu ve interaktif eğitimler gerçekleştirildi. Fakültemizi bu çalıştayda Dekan Yardımcımız ve aynı zamanda Eğitim Öğretim Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu ve Eğitim Öğretim Komisyonu üyesi ve Klinik Eczacılık Anabilim Dalımız öğretim üyesi Prof.Dr. Mesut Sancar temsil etti.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 23.10.2017 14:46:51 tarihinde güncellenmiştir.