5. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Staj 4 Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz beşinci Sınıf öğrencilerinin 2019-2020 bahar yarıyılında yapacakları zorunlu staj olan Staj 4  için bilgilendirme toplantısı 9 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 11.30' da Amfi 3'te yapılmıştır. Toplantının Açılış konuşması dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel tarafından yapıldıktan sonra Staj Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Şahbaz tarafından staj yönergesi, hazırlanacak formlar, staj takvimi ve staj değerlendirilmesi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Eczane Stajı Koordinatörü Prof. Dr. Azize Şener ve Hastane Eczanesi Stajı Koordinatörü Prof. Dr. Mesut Sancar tarafından da önemli noktalar hakkında hatırlatmalar yapılarak öğrencilerimizin soruları cevaplandırılmıştır. Toplantıda Uygulama Eczanesi Stajı Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hale Özcömert Coşkun, Kalite Koordinatörü Uzm. Ecz. Aylin Sancar, Uygulama Eczanesi eczacılarımız Uzm. Ecz. Zeynep Sayın ve Ecz. Nimet Müge Yeşildağ da toplantıda hazır bulunmuşlardır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 14.12.2019 11:31:21 tarihinde güncellenmiştir.