Bilim Saati Etkinliği 2019-1

Prof.Dr.Sinem Göktürk hocamızın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 2019 yılı Bilim Saati sunumlarının birincisi 06 Mart 2019 Çarşamba günü saat 12.00'de  Dekanlık Prefabrik bina seminer solunda gerçekleştirildi. “Koruyucu Sağlık Hizmetleri: Doktorlar, Hemşireler ve Diğer Sağlık Personeli" başlıklı sunum Fakültemiz Kalite Koordinatörü Uzm.Ecz.Aylin Acar Sancar tarafından yapıldı. Sunumda koruyucu sağlık hizmetlerinin kapsamı, ilaç politikaları, hastalıkların önlenmesi ve bu konuda eczacının temel rolleri anlatıldı. Konuşmanın ardından Prof.Dr.Sinem Göktürk tarafından  Uzm.Ecz.Aylin Acar Sancar’a dekanlığımızın hazırladığı teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 08.03.2019 22:44:09 tarihinde güncellenmiştir.