Fakültemizin Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, Kadıköy Kent Konseyi, Kadıköy Kent Konseyi Kadın Meclisi İşbirliği

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) , Kadıköy Kent Konseyi, Kadıköy Kent konseyi Kadın Meclisi (KKKM) ve M.Ü.Eczacılık Fakültesi işbirliği ile akılcı ilaç kullanımı konusunda kadınların bilinçdirilmesi amacıyla "Çok İlaç Değil Doğru İlaç İyileştirir" temalı bilgilendirme toplantısı 2 Mayıs 2019 tarihinde Kadıköy Belediyesi Brifing Salonunda yapılmıştır. Toplantı TÜKD ve KKKM Başkanlarının açılış konuşması ile başlamıştır. Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel'in Fakülte ve eczacılık mesleği ile ilgili ayrıntılı konuşmasından sonra oturum başkanı olduğu toplantıda Prof.Dr.Mesut Sancar "Akılcı İlaç Kullanımı ve Atık İlaç”, Prof.Dr.Şule Rabuş "Zayıflama İlaçları Gerçekten İşe Yarıyor mu?", Uzm.Ecz. Duygu Değirmen Kırboğa "Vitaminler" konulu sunumlar yapmışlardır.  Toplantı soru-cevap ile devam etmiş, öğretim üyelerine teşekkür belgelerinin takdimi ile sona ermiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 06.05.2019 15:41:23 tarihinde güncellenmiştir.