İdari Personelimiz İçin Emeklilik Töreni ve İdari Personel Toplantısı

08 Kasım 2017 Çarşamba günü 09.00-10.00 saatleri arasında Haydarpaşa Yerleşkesinde bulunan Café Şahane'de emekliye ayrılmış olan idari personellerimiz Sevim Coşan ve Uzm. Ecz. Nesrin Uğurlu'ya plaket töreni düzenlenmiştir. Sabah kahvaltısı şeklinde düzenlenen  törende, emekliye ayrılmış idari personelimize Dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel tarafından emeklilik plaketi takdim edilmiştir.   Sevim Coşan ve Uzm. Ecz. Nesrin Uğurlu'ya emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Emeklilik töreni akabinde idari personelimizle bir toplantı da yapılmıştır. Toplantıda Prof.Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel, Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu, Doç.Dr. Timuçin Uğurlu ve Fakülte sekreteri Turan Tuna hazır bulunmuş olup, idari personelimizin düşüncelerini önerilerini, sorunlarını, istek ve temennileri konuşulmuştur.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 09.11.2017 11:30:36 tarihinde güncellenmiştir.