Fakültemiz 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Fakültemiz 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni, öğretim üyelerinin, meslek örgütlerinin ve mezun yakınlarının yoğun katılımlarıyla 25 Haziran 2018 tarihinde Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezinde yapıldı.  M.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Göksel Şener, M.Ü. Kariyer Merkezi Koordinatörü Prof.Dr. Berat Bırfın Bir, M.Ü. Mezunlar Ofisi Koordinatörü  Doç.Dr. Bülent Yılmaz, M.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Şaziye Abdurrahmanoğlu, M.Ü. Eczacılık Fakültesi Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Güler Yalçın ve Uzm. Ecz. Aygül Köseoğlu, TEB 1. Bölge İstanbul Eczacı Odası Saymanı  Ecz. Zeki Özcan, TEB 31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Demet Sakallı, İstanbul Eczacılar  Kooperatifi 2. Başkanı Turgay Korkmaz  törene katıldı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı devamında Dekanımız Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel’in açılış konuşması ile başlayan protokol konuşmaları, M.Ü. Kariyer Merkezi Koordinatörü Prof.Dr. Berat Bırfın Bir ve M.Ü. Mezunlar Ofisi Koordinatörü  Doç.Dr. Bülent Yılmaz’ın konuşmaları ile devam etti.  Mezunlar adına konuşmayı 5. sınıf öğrenci temsilcisi Ayşe Yangın yaptı. Dekanımız tarafından “Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Performans Ölçme ve Değerlendirme Usul ve Esasları” na göre Tübitak 2209A proje başarılarından dolayı mezunlarımıza ve danışmanlarına ve yine Erasmus ile yurtdışına eğitim amacıyla giden mezunlarımıza başarı belgeleri takdim edildi.  Dönem birincisi Şahin Kutlu’nun Derece Kütüğü’ne isim plakasını çakmasının ardından, derece alan öğrencilere  (dönem ikincisi Gamze Özek, dönem üçüncüsü Şüheda Güvenkaya) plaket ve hediyeleri takdim edildi. 2017-2018 Akademik Yılı Mezunlarına belgeleri törene katılan protokol ve Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından verildi. Mezuniyet belgelerinin dağıtımından sonra mezunlarımıza Dekanımız Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel tarafından eczacılık yemini ettirildi. Tören mezunlarımızın kep atma merasimi ve toplu fotograf çekimi arkasından fuaye alanında sunulan ikram ile sona erdi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 04.07.2018 11:35:06 tarihinde güncellenmiştir.