Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Öğrencileri için Organik Kimya Kitabı

Fakültemiz Vekil dekanı Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL'in  Eczacılık ve Sağlık bilimleri Öğrencileri için   Organik Kimya kitabı 978605952817 ISBN no ile yayınlandı.

Bu kitap, Eczacılık, Tıp, Diş Hekimliği, Veterinerlik, Hemşirelik ve diğer Sağlık Bilimleri alanlarında eğitim-öğretimde yer alan temel dersler kapsamında okutulan Organik Kimya dersi müfredatındaki bilgileri içermektedir. Burada yer alan bilgiler, Farmasötik Kimya başta olmak üzere Biyokimya, Mikrobiyoloji, Farmakognozi ve Farmakoloji gibi derslerde karşılaşılabilecek kavramların ve olayların anlaşılabilmesi açısından yararlı olacaktır. “Okuma” kısmında yer alan bilgiler ise, o bölümün konusu ile ilgili olup, Organik Kimyanın hayatımızın ne kadar içinde olduğunu göstermektedir.