Eczacılıkta Uzmanlık Yasasına göre, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı öğretim üyelerinin Eczacılıkta Uzmanlık Kurulu tarafından uzmanlık belgeleri tescil edilmiştir.

Eczacılıkta Uzmanlık Yasasına göre, yasanın yayımlandığı 2014 yılından önce ilgili uzmanlık alanları olan klinik eczacılık ve fitofarmasi dalında doktora unvanına sahip olan kişilere, ilgili şartları sağladıkları takdirde uzmanlık belgesi verilebileceği belirtilmektedir. Bu kapsamda, Eczacılıkta Uzmanlık Kuruluna tüm akademik çalışmalarıyla başvuran Fakültemiz Klinik Eczacılık Anabilim Dalı öğretim üyeleri kurul tarafından uzmanlık derecesine denk kabul edilmişlerdir. Kurul, Prof.Dr. Mesut Sancar, Prof.Dr. Şule Rabuş, Doç. Dr. Betül Okuyan ve Dr. Ögr. Üyesi Songül Tezcan'ın uzmanlık belgelerini 27.3.2018 tarihinde tescil etmiştir. Klinik Eczacılık alanında birçok ilke imza atan fakültemizin adı geçen öğretim üyeleri böylece  Eczacılıkta Uzmanlık Kurulu tarafından Türkiye'de klinik eczacılık uzmanlığı verilen ilk  isimler olarak tarihteki yerlerini almışlardır.