Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Başladı

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ndeki  yeni binamızda ve Haydarpaşa’daki tarihi binada 23 Eylül 2019 tarihinde başlamıştır. Dekanımız Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel eğitim öğretimin başladığı ilk gün Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ndeki  fakülte binamızda öğrencilerimizi ve beraberinde gelen velilerini karşılayarak sağlık ve huzur içinde başarılı bir yıl geçirilmesi dileğinde bulunmuştur. Ayrıca Dekanımız 1. sınıf öğrencilerimizin ilk dersine katılarak bir açılış konuşması yapmış ve başarı dileklerini iletmiştir. Rektörümüz Prof.Dr. Erol Özvar  Fakültemizi ziyaret ederek Dekanımızdan fakülte binamızla ilgili bilgi almış ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirilmesi temennisinde bulunmuştur.