Marmara Tercih Günleri 22-24 Temmuz 2019 tarihlerinde Göztepe’de yapıldı

Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel, tanıtım koordinatörümüz Dr.Öğr.Üyesi Sevgi Karakuş,  koordinatörlük üyelerimiz  Arş.Gör.Dr. Fatih Tok,  Arş.Gör. Ceyda Ekentok ve 2. sınıf öğrencilerimiz Mustafa Abacıoğlu ve Betül Domaç’ın hazır bulunduğu "Marmara Tercih Günleri" 22-24 Temmuz 2019 tarihlerinde M.Ü. Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Tanıtım koordinatörlüğümüz, aday öğrencilere üniversitemiz ve fakültemiz hakkında bilgi vererek tercih süreçlerine yardımcı olmaya çalıştı.

"Marmara Tercih Günleri" sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Fakülte Dekanımız ve Arş.Gör.Dr. Fatih Tok Eczacılık Fakültesi binasında da aday öğrencilere ve velilerine bilgilendirme yapmışlardır.