Proje Komisyonumuzun, MİTTO Yetkilileri ile Toplantısı

Doç. Dr. Oya Kerimoğlu başkanlığında, Dr. Öğr. Üyesi Emine Alarçin, Dr. Öğr. Üyesi Pelin Süzgün ve Arş.Gör. Dr Fatih Tok’tan oluşan fakültemiz proje komisyonu 26 Şubat Salı günü saat 12.00’de dekanımız Prof.Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL’in katılımı ile dekanlık toplantı salonunda toplanmıştır. Üniversitemiz  İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) müdürü Prof. Dr. Ahu Uncuoğlu, müdür yardımcısı Doç. Dr. Cenk SESAL, proje destekleri ve eğitim sorumlusu Dr. Nur Fındık Çınar, fikri ve sınai mülkiyet hakları sorumlusu Elif Zehra Atukeren ve Proje destekleri ve eğitim sorumlusu Merve Maçin’in de katılımlarıyla gerçekleştirilen bu toplantıda MİTTO’nun daha önce yapmış oldukları faaliyetlerinin kısa bir tanıtımı komisyonumuza yapılmasının ardından, genç akademisyenlerin proje yazma becerilerinin geliştirilmesi ve üniversite-sanayi işbirliği kapsamındaki proje başvurularının teşvik edilmesinin önemini içeren bilgi paylaşımları ile verimli bir şekilde tamamlanmıştır. Toplantı sonunda eczacılık fakültesi öğretim üyeleri ile lisansütü öğrencilere yönelik olarak ARDEB, TEYDEP ve Tübitak-2244 üniversite sanayi doktora programı bilgilendirme günleri ile proje yazım atölyesi faaliyetlerinin MİTTO tarafından düzenlenmesi karara bağlanmıştır. Aynı zamanda Mitto’nın ileriki günlerde organize edeceği lisans öğrencilerine yönelik olarak Teknopark İstanbul’un tanıtımı ile birlikte gezi düzenlenmesi planlanmıştır.