Staj yapan tüm öğrencilermizin dikkatine!

"Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu" nu ücret talep eden veyahut etmeyen ayrım gözetmeksizin staj yapan tüm öğrencilerimizin formun ilgili bölümlerini doldurduktan sonra 6 Temmuz 2017 tarihi mesai bitimine kadar belgenin aslını gerek kargo yoluyla gerek elden teslim yoluyla Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

Form üzerinde "ÖĞRENCİYE AİT BİLGİLER" kısmı herkesçe doldurulacaktır.

"Staj karşılığında işletmeden ücret talep etmemekteyim" kısmı doldurulacak ise sadece öğrencinin bu kısmı imzalaması yeterlidir.

"Staj karşılığında öğrenciye ücret ödemesi yapmayıp Üniversitenizden ilgili kanuna göre hak talep etmemekteyiz" kısmı doldurulucak ise işverenin sadece bu kısmı doldurması yeterlidir.

"İŞLETME VE ZORUNLU STAJA AİT BİLGİ TABLOSU" kısmı doldurulacak ise ücret talep eden öğrenci ve ücret verecek işletmelerce doldurulacaktır.

Form için tıklayınız.