Zonguldak Eczacı Odası'nda "Klinik Eczacılık" Konulu MÜSEM eğitimlerimiz başladı

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Zonguldak Eczacı Odası ve Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilecek olan Klinik Eczacılık konulu 30 saatlik eğitim programı 16 Mart 2019 tarihinde Zonguldak’ta başladı. 40’tan fazla eczacının kayıt yaptırdığı program Zonguldak Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ayşegül Kara’nın konuşmasıyla açıldı. Konuşmasında sürekli eğitimin önemine değinen Kara, bu eğitimin gerçekleşmesinde katkısı bulunan Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çelen’e, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel’e, MÜSEM yoneticilerine ve eğitimi verecek olan öğretim üyelerineteşekkür etti. Programın ilk gününde Klinik Eczacılık AD Başkanı Prof. Dr. Mesut Sancar "Hipertansiyon Tedavisinde Eczacının Rolü" konusunu olgu örnekleriyle birlikte anlattı ve eğitim interaktif atölye çalışmasıyla sona erdi. Eczacı Odaları ile 2012 yılından beri sürdürülen eğitim işbirliği kapsamındaki 8. etkinlik olan programın ilk modülü 13 Nisan 2019 tarihinde sona erecektir.