FarmAkademi Kulübü'nden "Eczacılar için İşaret Dili Atölyesi" Etkinliği

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi FarmAkademi Kulübü tarafından, Berko İlaç'ın katkılarıyla ve Düşler Akademisi'yle işbirliği içinde "Ellerime Kulak Ver" sloganıyla geçen yıl Marmara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi'nden birçok öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdiği "Eczacılar için İşaret Dili Atölyesi", Nisan ayı içerisinde yeniden düzenlenmiştir. Günler, aylar, sayılar, sıfatlar, zamirler, cümle yapıları, akraba ilişkileri, şehirler, ülkeler ve daha birçok temel bilgilerle birlikte sağlık terimlerinin öğrenildiği; en önemlisi de, toplumumuzda azınlıkta olan ama her zaman anlaşılmaya ve yardıma ihtiyacı olan işitme engelli vatandaşlarımıza nasıl yaklaşılması gerektiğinin anlatıldığı etkinliğin tüm katılımcılara faydalı olduğu düşünülmektedir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 05.05.2016 21:45:28 tarihinde güncellenmiştir.