Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği'nin “Akılcı Antibiyotik Kullanımı Farkındalığı” Etkinliği

Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği (MUPSA) ve Şehir Hatları işbirliğiyle, kısa bir süre önce reçeteye tabi tutulan ve toplum tarafından bilinçsiz kullanımı nedeniyle önemli bir sorun haline gelen antibiyotik kullanımı konusuna farkındalık yaratmak adına 17 Şubat Çarşamba günü Saat 13.00-17.00 arası Kadıköy-Beşiktaş vapurunda bir etkinlik düzenleyerek, halkımızı, hazırlanan broşürler ile "Antibiyotik nedir, ne için kullanılır ve doğru bilinen yanlışlar" konusunda bilgilendirmişlerdir.

Şehir hatları aracılığıyla öğrencilerimizin düzenleyeceği "Akılcı Antibitibiyotik Kullanımı Farkındalığı" etkinliği,   etkinlik öncesinde basında büyük yer aldı. Başta Milliyet ve İHA olmak üzere 30'dan fazla gazetede duyurusu yapıldı. http://m.milliyet.com.tr/Local/Article?ID=1216828

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 29.02.2016 10:28:39 tarihinde güncellenmiştir.