MUPSA Ecza dolabı olmayan okul kalmasın!

MUPSA, Proje ve Eğitim Koordinatörü Suna Önder ve takımı önderliğinde, geçen yıl başlatılan "Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın" projesinin ikincisini 2 Kasım Salı günü Kartal 100.Yıl Ali Rıza Efendi Ortaokulu'nda gerçekleştirilmiştir. Fakültemizden 40 kişilik bir ekip ve MUPSA danışman öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Filiz Özdemir ile birlikte okula giden öğrencilerimiz öncelikle sınıflara dağılarak onlara lise ve üniversite hayatını, eczacılığı, okulumuzu, kulüplerini anlatmışlardır. Her sınıfta ortaokul öğrencilerinin anlayacağı bir şekilde akılcı ilaç kullanımından bahsetmişlerdir. Aynı zamanda Halk Sağlığı Takımından etkinliğe katılan öğrencilerimiz Lösemi ve LÖSEV hakkında kısa bir bilgilendirme yapıp öğrencilerden Umut Ağacı Projesi için kağıtlara iyi dileklerini yazmalarını istemişlerdir. Minicik kalplerindeki kocaman sevgileriyle lösemili kardeslerine umut olup onların karanlıklarına bir mum yakacak olan Umut Ağacı Projesinin bir parçası olmuşlardır. Ecza dolabını okul müdürüne teslim ederek okuldan ayrılmışlardır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 10.11.2016 15:19:25 tarihinde güncellenmiştir.