Marmara Eczacılık Kulübünün Türkiye Omurilik Felçliler Derneği İşbirliği ile Düzenlediği Sosyal Sorumluluk Etkinliği

Marmara Eczacılık Kulübü, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Türkiye Omurilik Felçliler Derneği işbirliği ile "Kapak Kampanyası" düzenlemektedir. Toplanan kapaklar sayesinde ortopedik engelli bireylerin tek başına hareket etmesini, özgürce gezmesini, alışveriş yapabilmesini ve yaşadığı dünyayı keşfetmesini için yapılan kampanya, Marmara Üniversitesi'nin bütün kampüslerinde devam etmektedir. Bu bağlamda Eczacılık Fakültesi'nin Amfi-4 karşısı, Eczacılık Fakültesi Dekanlığı karşısı, Eczacılık ve Hukuk kantinlerine ve Hukuk Fakültesi girişinde kutular bulunmaktadır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 05.04.2017 15:30:59 tarihinde güncellenmiştir.