MUPSA'dan "Teddy Bear Hospital" Projesi

EPSA'nın Halk Sağlığı projeleri arasında en önem verdiği projelerden biri olan ve daha önce çeşitli ülkelerde gerçekleştirilen Teddy Bear Hospital etkinliği 12 Nisan 2017 Çarşamba günü MUPSA Halk Sağlığı Takımının organizasyonu ile Öğretmen Sezai Acartürk Anaokulu'nda gerçekleştirilmiştir. 4 ve 5 yaş grubundaki öğrencilere eczacının görev ve sorumlulukları anlatılıp küçük deneyler yapılarak dikkatleri çekilmeye çalışılmıştır. El hijyeni ile ilgilide detaylı bilgiler verilip el yıkamalarının önemi vurgulanmıştır. Sonrasında ise kurgulanan "Teddy Bear Hospital'a getirdikleri peluş oyuncaklarına, doktorun yazdığı reçetelerle eczaneye giderek eczacı-hasta iletişimini görmeleri sağlanmıştır. Projenin sonunda, öğrenciler için toplanan çeşitli oyuncaklar, MUPSA Yönetim Kurulu üyeleri ve Halk Sağlığı Takımı tarafından okul yönetimine teslim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 14.04.2017 10:32:03 tarihinde güncellenmiştir.