MUPSA'nın "Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın Projesi" 2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde de Devam Ediyor.

MUPSA (Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği) Proje ve Eğitim Takımı yeni dönemin ilk projesi kapsamında 2017 Altın Havan'da Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü'nü kazandıkları "Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın" etkinliğinin beşincisini 18 Ekim Çarşamba günü Sarıgazi Peyami Safa İkokulu'nda gerçekleştirdi. Eczacılık Fakültemizden 26 öğrencimiz üniversite hayatı ve eczacılık mesleğinden bahsettikleri etkinlikte ilköğretim öğrencileriyle birlikte verimli vakit geçirip keyifli oyunlar oynadılar. Etkinlik sonunda, Proje ve Eğitim Koordinatörü Seray Gürol ve MUPSA Kulübü Başkanı İpek Erendor ecza dolabını okula takdim ettiler. Öğrencilerimizin bu projesi, ileriki zamanlarda farklı okullarla devam edecektir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 24.10.2017 16:07:41 tarihinde güncellenmiştir.