Spor Eczacılığına Dair Her Şey

Marmara Eczacılık Kulübü ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği işbirliği ile "Spor Eczacılığına Dair Her Şey" isimli etkinlik Ecz. Gül Kara'nın sunumuyla yüze yakın öğrencinin katılımıyla 13 Şubat'ta gerçekleştirilmiştir. Etkinlik Fakültemiz Dekan Vekili Prof.Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL'in açılış konuşmasıyla başlamış ve Ecz.Gül KARA'nın sunumuyla devam etmiştir. Sunumun sonunda Ecz.Gül KARA'ya bir teşekkür plaketi takdim edilmiştir. Etkinliğe "Eczacının Sesi" dergisinden katılan Hakan GENÇOSMANOĞLU öğrencilerle sohbet ederek günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirmişlerdir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 15.02.2017 13:49:45 tarihinde güncellenmiştir.