Marmara Eczacılık Kulübü’nden Berko İlaç Firmasına Teknik Gezi

Marmara Eczacılık Kulübü tarafından 14 Mart 2018 tarihinde İstanbul Sultanbeyli'deki Berko İlaç Firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. Gezi firma hakkında yapılan genel bilgilendirme sunumuyla başlamıştır. İlaç firmasında eczacının büyük rolü olduğunu düşünen firma yetkilileri öğrencilerimize su distilasyon işlemlerinden, üretim süreçleri ve depolama gibi farklı alanları detaylı olarak gözlemleme fırsatı sunmuşlardır. İlaç üretiminin her aşamasını kapsamlı bir şekilde anlatmışlardır. Bu teknik gezi ile eczacılık mesleği için önemli bir istihdam alanı olan ilaç firması hakkında öğrencilerimiz detaylı bilgi sahibi olmuşlardır. Berko İlaç firmasına öğrencilerimize sağladıkları teknik gezi imkanı ve  konukseverlikleri için teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 27.04.2018 09:19:25 tarihinde güncellenmiştir.