MUPSA, 15th EPSA Autumn Assembly, Belgrad,Sırbistan

EPSA 15. Güz Kongresi 30 Ekim 2018 - 4 Kasım 2018 tarihleri arasında Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenmiştir. MUPSA resmi delegeleri olan MUPSA Başkanı Edanur Karagöz, EPSA İletişim Sekreteri (LS) Zafer Çolak ve katılımcı olarak yer alan Ece Ökten, Kadir Burak Üstündağ, Şevval Yener, Berk Yaşar, Mert Uzan, Mert Koçak, Selin Şentürk, Çisem Başaran tarafından temsil edilmiştir.

Konusu “The Story Of Clinical Trials” olan kongrede Avrupanın birçok farklı yerinden gelen konuşmacı ve eğitmenler ile birlikte 24 farklı ülkeden gelen 200’ü aşkın öğrenci klinik araştırmaların tarihteki ilerleyişi hakkında bilgi sahibi olmuştur. İlk gün açılış seromonisi ile başlayan kongre sempozyumlar, genel kurullar, eğitimler ve workshoplar ile devam edip son bulmuştur.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 24.11.2018 21:29:19 tarihinde güncellenmiştir.