MUPSA'dan "Akılcı İlaç Seferi" Vapur Etkinliği

MUPSA Kulübü 2016  Altın Havan Ödüllerinde Sosyal Sorumluluk Projesi alanında ödül kazandığı "Akılcı Antibiyotik Seferi" etkinliğinin üçüncüsünü 21 Şubat 2018 Çarşamba günü İstanbul Şehir Hatları ile birlikte "Akılcı İlaç Kullanımı" temasıyla Kadıköy-Beşiktaş vapurunda başarıyla gerçekleştirdi. MUPSA Kulübü Halk Sağlığı Takımı'nın görev aldığı, 5 saat süren ve  yaklaşık bin kişiye ulaşılan "Akılcı İlaç Seferi"nde vapurdaki yolculara soru-cevap şeklinde doğru bilinen yanlışlardan ve sık yapılan hatalardan bahseden öğrencilerimiz hazırlanan broşürlerle bilgilendirme yaparak akılcı ilaç kullanımının önemine vurgu yaptılar.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 28.02.2018 08:42:00 tarihinde güncellenmiştir.