Fakültemiz Öğrenci Kulübü Girişimci Eczacılar Topluluğu "Kanser Tedavisi ve Yeni Yaklaşımlar" Konulu Bir Sempozyum Düzenlemiştir

Fakültemiz Öğrenci Kulübü Girişimci Eczacılar Topluluğu'nun Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bilimsel Araştırma Kulübü ile birlikte düzenlemiş oldukları "Kanser Tedavisi ve Yeni Yaklaşımlar" konulu sempozyum 30 Nisan 2019 tarihinde MÜ Eczacılık Fakültesi'nde yoğun ilgi ve katılım ile başarıyla gerçekleştirilmiştir. Aynı yerleşkede eğitim veren iki farklı üniversitenin meslekler arası eğitimine katkı sunan sempozyumun mimarları olan öğrencilerimizin başarıyla ortaya koymuş oldukları sempozyumda konusunun uzmanı değerli hocalarımız Prof. Dr. Fatih Ağalar, Prof. Dr. Perran Fulden Yumuk, Doç. Dr. Aygin Ekincioğlu, Doç. Dr. Mustafa Duman ve Op. Dr. Orhan Uzun engin bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşmışlardır. 

Sempozyumda kanser epidemiyolojisi, erken teşhisin önemi, kanser yönetiminde klinik eczacının rolü, immunoterapi, sitoredüktif cerrahi ve HIPEK gibi yeni tedavi yaklaşımlarının yanı sıra sağlık bilimleri eğitiminde ve kanser yönetiminde meslekler arası eğitim, araştırma ve uygulamanın önemi vurgulanmıştır.

 


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 02.05.2019 19:47:51 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM