Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Girişimci Eczacılar Topluluğu’nun Sektör-Öğrenci Buluşmaları Etkinliği

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Girişimci Eczacılar Topluluğu tarafından düzenlenen Sektör-Öğrenci buluşmaları kapsamında 29 Nisan 2019 tarihinde, 1991 yılı mezunlarımızdan Abbott Moleküler Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Ülke Müdürü Ayşegül İmil Kader sunumuyla, öğrencilerimize endüstri eczacılığı ile ilgili detaylı bilgiler vermiştir. Kendilerine sunum sonunda teşekkür belgesini Kulüp Danışman Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Türkan Yurdun takdim etmiştir. Katkılarından dolayı Abbott firma yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 02.05.2019 14:21:16 tarihinde güncellenmiştir.