2016-2017 Bilim Saati 1

23 Kasım 2016 Çarşamba günü Fakültemizin Bilim Saati Etkinliği kapsamında öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Gizem Bulut, Prof.Mustafa Nevzat Pisak Salonunda geleceğimizin genç araştırmacılarının da katıldığı “İstanbul Yöresinde Etnobotanik Araştırmalar” başlıklı bir sunum yapmıştır. Sunumunda Farmasötik Botanik Anabilim dalımızın bilimsel çalışmalarının temel kapsamını oluşturan Etnobotanik çalışmalar hakkında sunumunu paylaşmıştır. Dekanımız etkinliği düzenleyen, sunumu gerçekleştiren hocalarımıza ve tüm katılımcılara teşekkürlerini belirten konuşmasını takiben, bitki çalışmalarında disiplinler arası çalışmalar konusunda daha fazla çaba sarf etmemiz gerektiğini ve bitkilerle ilgili moleküler ve genetik çalışmaların araştırmalarımızı daha verimli hale getireceğini belirtmiştir. Bilim Saati Etkinliği sorumlu öğretim üyesi Prof.Dr.Güler Yalçın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel ile birlikte Yrd.Doç. Dr. Gizem Bulut’a Fakültemizin Teşekkür belgesini takdim etmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 24.11.2016 09:41:55 tarihinde güncellenmiştir.