2016-2017 Oryantasyon Eğitimi

Üniversitemizde birinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak  düzenlenen “Oryantasyon Günü” kapsamında fakültemize yeni kayıt yaptırmış öğrencilerimize 21 Eylül 2016 Çarşamba Saat 11.00'de  Amfi 1'de eğitim toplantısı düzenlenmiştir. Fakülte Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu ve Doç.Dr.Timuçin Uğurlu tarafından Fakültemizin Bölümleri ve Anabilim dalları, öğrenci ile ilgili tüm yönerge ve yönetmelikler, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri  ile ilgili bilgiler verilmiştir. Öğrenci kulüpleri adına toplantıya katılan Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği (MUPSA) üyeleri tarafından da öğrencilere MUPSA hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 22.09.2016 21:49:02 tarihinde güncellenmiştir.