Bilim Saati Etkinliği 2

19 Ocak 2016 Salı günü Fakültemizin Bilim Saati Etkinliği kapsamında öğretim üyemiz Doç. Dr. Sevda Süzgeç Selçuk Prof.Mustafa Nevzat Salonunda “Günümüzde Fitoterapi, Bitkisel İlaçlar ve Bitkisel Çaylar” başlıklı  bir sunum yapmıştır.  Sunumunda Fitoterapi alanındaki mevzuat, aromaterapi, Türkiye’de ve yurt dışında yer alan bitkisel içerikli ilaçlar ve bitkisel çaylardan örneklerin verildiği, endemik bitkilerin üzerinde yapılacak çalışmaların multidisipliner bir çalışmayı gerektiği konularını dinleyicilerle paylaşmıştır. Bilim Saati Etkinliği sorumlu öğretim üyesi Prof.Dr.Güler Yalçın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Doç. Dr. Sevda Süzgeç Selçuk’a Fakültemizin Teşekkür belgesini takdim etmiştir. Dekanımız ise, etkinliği düzenleyen ve sunumu gerçekleştiren hocalarımıza teşekkürü belirtilen konuşmasını takiben, bir bitkiye yönelerek bir ürüne imza atılmasının en büyük arzusu olduğunu belirtmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.04.2016 11:37:11 tarihinde güncellenmiştir.