2016 Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemizin Güz Yarıyılı Akademik Kurul toplantısı 16 Ocak 2017 tarihinde Amfi-1 'de Fakülte yönetimi, Fakülte öğretim üye ve elemanlarının katılımı ile yapılmıştır. Vekil Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL tarafından 2016 Yılı Güz Dönemi faaliyetleri sunulmuştur.  Bölümlerden gelen yazıların görüşülmesinden sonra EUS ve bina restorasyonu için yapılan çalışmalar paylaşılmıştır.

Vekil Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL tarafından Prof.Dr. Göksel ŞENER’e 7.Altın Havan Bilim Ödülü alması nedeniyle Rektör Beratı; yardımcı doçent kadrosuna atanan Burçak GÜRBÜZ ve SEVİNÇ ŞAHBAZ’a teşekkür belgeleri; Arş. Gör. Dr. Turgut TAŞKIN’a TÜBİTAK (2209/A)  proje danışmanlığından dolayı başarı belgesi takdimi yapılmıştır.

Katılan öğretim üye ve elemanlarının dileklerinin iletilmesi ile toplantı sona ermiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 17.01.2017 08:50:27 tarihinde güncellenmiştir.