I.Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi

9-10 Mayıs 2016 tarihlerinde ECZAKDER ve Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinin düzenlediği “I.Ulusal  Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi”’ne  Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL, Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanımız Prof.Dr.İlkay KÜÇÜKGÜZEL, 5.sınıf öğrencilerimiz Serap İpek DİNGİŞ, Kaan BİRGÜL katılmışlardır. “Eczacılık Eğitiminde Sorunlar ve Çözüm Önerileri “konulu panelde Dekanımız, “Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Sürecine Öğrenci Bakışı” konulu panelde de Fakültemizi temsilen 5.sınıf öğrencimiz Serap İpek DİNGİŞ panelist olarak yer almışlardır. Ayrıca, kongrede Ulusal-ÇEP, Akreditasyonun kazandırdıkları gibi konularda paylaşım yapılmıştır. Fakültemiz kongreye 11adet poster ile katılım yapmıştır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 23.05.2016 14:46:56 tarihinde güncellenmiştir.