14. Geleneksel Önlük Giydirme Töreni

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize kaydolan birinci sınıf öğrencilerimiz için dü-zenlenen 14. Geleneksel Önlük Giydirme Töreni 5 Ekim 2016 tarihinde Ord.Prof. Reşat Kaynar Salonunda M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği ve TEKB sponsorluğunda Üniversite Rektör Yardımcısı  Prof.Dr. Mehmet Akalın ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Erdöl’ün katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Tören, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel’in “Akredite olmuş ve ÖSYM yerleştirmelerinde Eczacılık Fakülteleri arasında 2. sırayı yeniden korumayı bilen Fakültemizin eğitim-öğretim, akademik faaliyetlerinden, ERASMUS, staj, Marmara Pharmaceutical Journal dergisi, 1.Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi, 3.İVEK kongresi, basılan M.Ü. Eczacılık Fakültesi Bitirme Ödevleri 2010-2015 kitapçığı, Eğitim-Öğretim Rehberi-2016, tanıtım broşürü, yeni binamızı bahsettiği “ açılış konuşmasıyla başlamıştır. Tören TEKB Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Mustafa Turunç , M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Başkan Yrd. Uzm. Ecz. Belkıs Ünver ve Rektör Yardımcısı  Prof.Dr. Mehmet Akalın açılış konuşmalarının ardından Prof.Dr. İlkay Küçükgüzel’in “Eczacılık Eğitiminde Laboratuvar Uygulamaları ve Çalışma Esasları” konulu açılış dersi ile devam etmiştir. Fakültemizi birincilikle kazanan öğrencimize , ERASMUS hakkı alan öğrencilerimize ve sınıf birincilerine teşekkür belgesi takdimi ardından 14. Geleneksel Önlük Giydirme Törenine geçilmiştir. Anabilim Dallarımızın önlük giydirdiği törende öğrencilerimize laboratuvar gözlüğü de dağıtılmıştır. Törenimize ECZAKDER Başkanı Prof.Dr. Sevim Rollas, Geçmiş dönem Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Emre Dölen, M.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Göksel Şener ve M.Ü.Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Meral Yüksel’de katılmıştır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 30.10.2019 15:10:30 tarihinde güncellenmiştir.