Mezuniyet Töreni

Fakültemiz 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, öğretim üyelerinin, meslek örgütlerinin ve mezun yakınlarının yoğun katılımlarıyla 24.06.2016 tarihinde M.Ü. Haydarpaşa Kampüsü Ord.Prof.Reşat Kaynar Salonunda gerçekleşmiştir. Geçmiş dönem Rektörü Prof.Dr.Turay Yardımcı, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, M.Ü.İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nuran Cömert, M.Ü.Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Göksel Şener, M.Ü.Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Meral Yüksel, GATA Başeczacısı Albay Ayşen Çölkesen ve emekli öğretim üyesi Prof.Dr.Ayla Gürsoy törenimize katılarak mezunlarımızın sevincini paylaşmışlardır. Mezunlarımızın ve akademisyenlerimizin alkışlar eşliğinde salona girişlerinin ardından, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan törenimiz, Rektörümüzün, M.Ü.Fakülte ve Eczacılık Fakülte Dekanlıklarının iyi dileklerini içeren mesajlarının okunmasıyla devam etmiştir.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel’in açılış konuşması ile başlayan protokol konuşmaları, TEKB Yönetim Kurulu Başkanı. Ecz. Mustafa Turunç, İEKOOP 2. Başkanı Ecz. Hakan Ertem, TEB 31.Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz.Bilal Arpacı, Fakültemiz Mezunlar Derneği 2.Başkanı Ecz. Belkıs Ünver, ECZAKDER Başkanı Prof.Dr. Sevim Rollas ve geçmiş dönem milletvekili Ecz.Mehmet Domaç’ın konuşmaları ile devam etmiştir. Protokol konuşmalarının ardından Fakülte öğrenci temsilcisi Fikret Sağban ve  dönem birincisi Emine Hande Bayram’da birer konuşma yapmıştır. Derece kütüğüne dönem birincisinin plaket çakmasının ardından, derece alan öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edilmiştir. 2015-2016 Akademik Yılı Mezunlarına diplomaları Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından verilmiştir. Mezuniyet töreni mezunlarımıza Prof.Dr.Güler Yalçın tarafından Eczacılık Yemini’nin yaptırılması ve kep atma töreni ile sona ermiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 27.06.2016 22:51:04 tarihinde güncellenmiştir.