Mezuniyet Törenimiz

Ezcacılık Fakültesi 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni, öğretim üyelerinin, meslek örgütlerinin ve mezun yakınlarının yoğun katılımlarıyla 3 Temmuz 2017 tarihinde M.Ü. Haydarpaşa Kampüsü orta bahçesinde gerçekleşti. M.Ü. Tıp Fakültesi Vekil Dekanı Prof. Dr. Ömer Günal, M. Ü. Spor Bilimleri Fakültesi Vekil Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, M.Ü. Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Şehirli, M.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Göksel Şener, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Mahmut Tokaç, M.Ü. Eczacılık Fakültesi Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Güler Yalçın, Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm. Ecz. Belkıs Ünver, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Mustafa Turunç, TEB 1. Bölge İstanbul Eczacı Odası yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Zehra Zeynep Ayna, TEB 37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süha Özyazıcı, TEB 31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Demet Sakallı, M.Ü., IVEK Eğitim Komisyonu Başkanı Ecz. İbrahim Yavuz, Ezcacının sesi e- gazetesinden Ecz. Özlem Demir ve Ecz. Hakan Gençosmanoğlu törene katıldı. Fakültemiz Vekil Dekanı Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel’in açılış konuşması ile başlayan protokol konuşmaları, Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm. Ecz. Belkıs Ünver ve  5. sınıf öğrenci temsilcisi Furkan Kuznek’in konuşmaları ile devam etti. Dönem birincileri Zeynep Aysen Albayrak ve Sinem Saar’ın Derece Kütüğüne isim plakalarını çakmasının ardından, derece alan öğrencilere  (dönem ikincisi Ayşe Turgut, dönem üçüncüsü Şefika Aktaş) plaket ve hediyeleri takdim edildi. 2016-2017 Akademik Yılı Mezunlarına belgeleri Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından verildi. Mezuniyet belgelerinin dağıtımından sonra Vekil Dekanımız Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel tarafından eczacılık yemini ettirildi. Tören öğrencilerin kep atma merasimi ve arkasından orta bahçedeki akşam yemeği ve canlı konserle sona erdi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 11.07.2017 14:00:30 tarihinde güncellenmiştir.