Dr. Öğr. Üyesi Necla KULABAŞ poster ikincilik ödülü

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından 26-29 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenmiş olan 12. Uluslararası Farmasötik Bilimler Sempozumu’nda Fakültemiz Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay KÜÇÜKGÜZEL ve Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem BİNGÖL ÖZAKPINAR'ın da yer aldığı   “DESIGN, SYNTHESIS, BIOLOGICAL EVALUATION AND MOLECULAR MODELING STUDIES OF NOVEL 5- ARYLIDENE-4-THIAZOLIDINONES AS SELECTIVE COX-2 INHIBITORS” başlıklı çalışma ile Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden  Dr. Öğr. Üyesi Necla KULABAŞ Poster İkincilik Ödülü kazanmıştır. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.10.2019 23:02:10 tarihinde güncellenmiştir.