Fakültemiz Öğrencilerine Biruni Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden Ödül

Biruni Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından  TÜBİTAK desteği ile 11-13 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenen “İlaç Sanatı, Bilim ve Teknoloji Şenliği (Biruni Pharmatech)” kapsamında yapılmış olan poster yarışmasında fakültemiz öğrencileri ödül aldılar.  Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyemiz Arş.Gör.Dr. Muhammet Emin Çam’ın proje yürütücülüğünü yaptığı  ve öğrencimiz Fadime Topal’ın hazırladığı “Diyabetik Yara İyileşmesi Üzerine İki Farklı Salınım Kinetiğinde Pioglitazon Yüklü Nanofiberlerin Değerlendirilmesi: Ani Salım  vs. Sürekli Salım” adlı poster birinci, Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı öğretim üyemiz Prof.Dr. Türkan Yurdun desteğiyle  Zeynep Nihan Şekeroğlu Törkan’ın hazırladığı “Günümüzde, Aktif Mikrobita Asimilasyonunun Yaşam Kalitesini Arttırmak, Hastalıkların Teşhis ve Tedavisindeki Potansiyeli” adlı poster ise üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.10.2019 23:04:31 tarihinde güncellenmiştir.